Om företaget

Om företaget

Välkommen till Miljö-Framtid AB (MFSTÄD)

Företaget som värnar om miljön

MF Städ - Miljö-Framtid AB

Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) är ett modernt och professionellt serviceföretag som varit verksamt sedan 1997 med huvudkontor i Helsingborg. Våra kunder och lokalkontor återfinns så här långt i följande kommuner: Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Laholm samt Båstad med omnejd.

På den privata sidan erbjuder vi alla typer av hushållsnära tjänster. Vårt mål är att skapa fler timmar på dygnet för våra kunder genom att avlasta deras vardag med exempelvis: hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, flyttstädning m.m.

På företagssidan erbjuder vi alla typer av lokalvårdstjänster som till exempel: kontorsstädning, butiksstädning, industristädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trappstädning m.m.

Vi erbjuder kompletta städlösningar anpassade efter varje företag eller privatkunds önskemål och behov.

Vi gör kontinuerliga kvalitetskontroller av den regelbundna lokalvården som utförs hos våra kunder för att säkerställa kvalitén på varje arbetsplats och objekt. Vi lämnar alltid garanti på alla våra uppdrag.

Vår ambition är att växa ytterligare i framtiden på dom aktuella orterna med omnejd för att på detta vis kunna hjälpa fler företag och privatpersoner att använda våra tjänster. Vår målsättning är att inte växa för fort då vi vill behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder.

Vi har en trevlig och trogen personalstab som utgör själva kärnan. Kompetent med flerårig erfarenhet av lokalvård. Flexibilitet och lyhördhet är ytterligare en egenskap som utmärker vår personal. Vi utbildar personalen kontinuerligt både när det gäller kem och arbetstekniska redskap.

Mycket låg personalomsättning, som vi är väldigt stolta över. Detta ger en god inblick på att vi arbetar mycket för en allmän trivsel för personalen både på arbetet och i övriga sociala frågor.

Med över 15 år i branschen och tusentals städningar som erfarenhet så är vi en trygg samarbetspartner. Vi är alltid villiga att göra det där lilla extra för att våra kunder ska vara nöjda med det uppdrag vi åtagit oss.

Vår personal är ansvarsförsäkrad och vi innehar F-skattebevis.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst.