Företagstjänster

Företagstjänster

Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) är ett familjedrivet serviceföretag som funnits sedan 1997. Städning är vår huvudverksamhet och vi erbjuder våra tjänster till företag och privatpersoner i Skåne och Halland.

Det är inte enbart vi som bestämmer vad som är bra service eller vad som är bra kvalité, det är våra kunder. Vår filosofi genom åren har varit och är ännu idag att en nöjd kund är en kund som kommer tillbaka samt berättar för sina vänner och bekanta hur smidigt och bra den beställda städningen blivit utförd. Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål och redo att göra det där lilla extra.

Miljöfrågor är viktiga för oss och utgör en oskiljaktig del av vår verksamhet. Vi använder enbart Svanen märkta miljöcertifierade kemtekniska produkter som är minst miljöpåfrestande. Vi håller oss ständigt uppdaterade med utvecklingen av nya produkter och redskap för att både underlätta för våra anställda och naturligtvis förbättra städresultatet för våra kunder.

Vi följer gällande kollektivavtal och vår personal är trygghetsförsäkrade via Almega. Vi är medlemmar i Svenskt näringsliv.

Som företagskund hos Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) betalar ni ett fast månadspris. För att kunna ge er ett kostnadseffektivt pris kommer vi och besöker er och tittar på era lokaler för att kunna kalkylera tidsåtgång och därmed er kostnad. Vi lämnar alltid lättöverskådliga och tydliga offerter med tillhörande arbetsinstruktioner.

Våra kundbesök är alltid kostnadsfria.

I menyn till höger presenterar vi ett litet urval av tjänster vi erbjuder företagskunder. Hittar ni ingen information här på hemsidan om just den tjänsten ni vill ha hjälp med så kontakta vår kundtjänst så hjälper vi er och berättar mer.