Butiksstädning

Butiksstädning

Vi har haft hand om den dagliga städningen på flera av dom stora butikskedjorna som finns i våra verksamhetsområden i Båstad, Halmstad, Helsingborg, Höganäs, Landskrona, Laholm och Ängelholm under många år.

Rena lokaler är viktigt för alla typer av butiker, från större shoppingcenter till mindre butiker. En butik som är ren och fräsch ger kunderna en bild av en butik som bryr sig om vad de gör. Därför är det viktigt att det är ett seriöst städbolag som utför butiksstädningen.

Det är inte bara viktigt för era kunder att det är snyggt och fräscht utan även för er personal som har rätt till en bra arbetsmiljö.

Vi utför våra uppdrag när det bäst passar kunden, under normal arbetstid, tidigt på morgonen innan personalen kommit eller sent på kvällen när personalen lämnat sina arbetsplatser.

Vi kan också hjälpa till med andra tjänster som leverering och påfyllning av förbrukningsmaterial som till exempel tvål och toalettpapper m.m.

Vid intresse kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök till er butik där vi tillsammans kan gå igenom just era behov och önskemål.

Vi lämnar alltid lättöverskådliga och tydliga offerter med tillhörande arbetsinstruktioner.

Vill du boka ett kostnadsfritt besök eller har några frågor gällande butiksstädning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.