Flyttstädning

Flyttstädning

Flyttstädning i Båstad, Halmstad, Helsingborg, Höganäs, Landskrona, Laholm och ÄngelholmFlyttstädning är bara en av många saker som måste organiseras inför flytt av ett företag. Vi ser till att ni kan lämna över en ren och fräsch lokal till de som tar över lokalerna efter er.

Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) har över 15 års erfarenhet av flyttstädning i Båstad, Halmstad, Helsingborg, Höganäs, Landskrona, Laholm och Ängelholm, och för våra kunders trygghet lämnar vi en nöjd kund-garanti. Efter fullgjord städning och fönsterputsning lämnar vi en checklista som är en tydlig redovisning på allt som är flyttstädat till den som övertar lokalen.

Det är Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) som står för kvaliteten på flyttstädningen och vi tar hand om eventuella synpunkter från den nya ägaren/hyresgästen.

I samband med flyttstädning kan golv behöva renoveras genom golvvård. En väl utförd golvvård kan bli klart ekonomiskt lönsammare jämfört med att lägga nya golv på stora ytor.

Vid intresse kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök till ert företag där vi tillsammans kan gå igenom era lokaler som är aktuella för flyttstädning. Vi utformar efter vårt besök en lättöverskådlig offert med pris och arbetsinstruktion.

Vill du boka flyttstädning eller har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.