Golvvård

Golvvård

Låt oss ta hand om era golv!

Golvvård innan

Före

Golvvård efter

Efter

GOLVVÅRD innebär att vi återställer golvytan efter ett längre slitage på arbetsplatsen. Det är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade genom regelbundna utbildningar för att vi alltid ska ha senaste kunskapen om nya material och metoder. Viktigt för oss är också att vår miljöpåverkan blir så låg som möjligt i förhållande till kvaliteten på den utförda golvvården.

Våra medarbetare på Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) som utför golvvård har komplett specialistkunskap för att hand om alla typer av golv, linoleum, plast, sten och trä. Golvvård inleder vi alltid med grundlig maskinrengöring, sedan gör vi behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. En välgjord golvvård är ofta klart lönsammare jämfört med att lägga helt nya golv på stora ytor.

Vi kan erbjuda olika typer av finish som högblank och siden matt yta på golvet.

Låt oss räkna ut ett pris på golvvård av era slitna golv, det är inte bara i samband med flyttstädning det kan vara aktuellt. Tänk på vad en uppfräschning av golven i samband med en storstädning skulle göra för stämningen på er arbetsplats.

Vid intresse kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans kan gå igenom era lokaler och titta på dom golv som är i behov av golvvård. Vi utformar efter vårt besök en lättöverskådlig offert med pris och arbetsinstruktion för respektive golvyta.

Vill du boka golvvård eller har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.