Privattjänster

Privattjänster

Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) erbjuder privata hushåll olika hushållsnära tjänster med inriktning på städ. Med hjälp av Rut – avdraget  erbjuder vi våra kunder mycket förmånliga priser på hushållsnära tjänster.

Det är inte enbart vi som bestämmer vad som är bra service eller vad som är bra kvalité, det är våra kunder därför lämnar vi en nöjd kund garanti på utförda uppdrag och skulle ni inte vara nöjda med det arbete vi utfört så åtgärdar vi detta.

Vår filosofi genom åren har varit och är ännu idag att en nöjd kund är en kund som kommer tillbaka samt berättar för sina vänner och bekanta hur smidigt och bra den beställda städningen blivit utförd. Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål och redo att göra det där lilla extra.

Miljöfrågor är viktiga för oss och utgör en oskiljaktig del av vår verksamhet. Vi använder enbart Svanen märkta miljöcertifierade kemtekniska produkter som är minst miljöpåfrestande. Vi håller oss ständigt uppdaterade med utvecklingen av nya produkter och redskap för att både underlätta för våra anställda och naturligtvis förbättra städresultatet för våra kunder.

Våra kundbesök är alltid kostnadsfria.

I menyn till höger presenterar vi ett litet urval av tjänster vi erbjuder privatkunder. Hittar ni ingen information här på hemsidan om just den tjänsten ni vill ha hjälp med.

Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi er och berättar mer.