Fönsterputsning i Helsingborg

Fönsterputsning i Helsingborg

Fönsterputsning i Helsingborg

Klicka här för att fylla i en intresseanmälan

Ring oss: 042-24 12 07

Vi hjälper dig med professionell fönsterputsning i Helsingborg som ger en ljusare och trevligare inomhusmiljö. Vi har över 15 års erfarenhet med tusentals fönsterputsningar bakom oss och tro det eller ej men vi tycker att det är roligt att putsa fönster. Miljö – Framtid AB (MFSTÄD) är ett företag med kunden i fokus och vi är alltid redo att göra det lilla extra för att ni ska bli nöjda med vårt arbete.

Vill du ha rena rutor? Fönsterputsning kan ta tid och det är ibland svårt att få ett bra resultat. Oavsett om du förbereder dig inför semester eller vill putsa fönster inför en storstädning så har vi en personal som gör en mycket detaljerad rengöring av dina fönster. Vi utför professionell fönsterputsning i Helsingborg under alla årstider och väder både inomhus och utomhus.

Inför fönsterputsning i Helsingborg

Om ni förbereder så gör ni det enklare för oss att göra en snygg fönsterputsning. Fönstren skall vara åtkomliga så plocka undan blommor och andra föremål som kan hindra fönsterputsningen. Tänk även på att ta ner gardiner. För att ytterligare underlätta för putsaren så är det bra om ni kan plocka undan framför fönster så att man kommer åt ordentligt.

Material till fönsterputsningen

Fönsterputsaren tar med allt material som krävs för arbetet i Helsingborg.  Berätta gärna för oss om vi behöver ta med oss någon speciell utrustning. Vi tar med stege om vi blivit meddelade om att detta behövs vid bokning.

Avbokning

Avbokning av fönsterputsning i Helsingborg ska ske senast tre arbetsdagar innan putstillfället. I annat fall utgår full debitering.